Föreningen

8 april 2015

Gårdens gröna planer presenteras


Ett gediget arbete med att förbättra och försköna vår innergård är påbörjat. Ett arbete som kommer att ske stegvis. Trädgårdsgruppen vill därför nu bjuda in alla medlemmar till ett kort informationsmöte om renoveringsplanerna för innergården. 

Välkommen söndagen den 12 april kl 11:00 till styrelserummet (ingång från gården). Passa då på att ställa frågor och ge synpunkter som berör planerna av innergården.

Renoveringsplanerna i korthet: 
1) Första steget är att redan i vår låta bygga en pergola över grillplatsen med klätterväxter som på sikt klär in pergolan och på så sätt skapar en mysig och ombonad plats att njuta av.
2) Steg två är att bygga ett cykelskjul med belysning vilket skall ge möjlighet för alla att ställa sina cyklar under tak. Arbetet med att bygga ett cykelskjul kommer att påbörjas så fort föreningens ekonomi tillåter detta.
3) Steg tre är att ta bort delar av asfalten på gården för att plantera ett nytt träd och för att bl.a. sammankoppla stengången från soprummet med grillplatsen och med entrén. Tidsplanen för detta bestäms av föreningens ekonomi. 

Trädgårdsgruppen låter hälsa att alla som vill är välkomna att engagera sig i trädgårdsgruppen på ett eller annat sätt. Välkomna på söndag!